Lagavulin Whisky Charred Oak Cask 11 Years 70cl 46%

 99,65

Op voorraad

SKU: 5000281072364 Categorieën: ,

Beschrijving

Lagavulin 11 Years Whisky de Offerman-editie: Charred Oak Cask. Deze 11 jaar oude single malt whisky is gerijpt in diep geschroeide oude bourbon- en rode wijn-vaten, waardoor de perfecte whisky ontstaat voor bij een medium-rare steak. Deze whisky, met zijn tonen van vanille, rode bessen, zeezout-pekel en Lagavulins kenmerkende rokerigheid, is niet alleen heerlijk op zichzelf, maar past ook perfect bij een lekkere steak.

Ken je het gezegde “Alle goede dingen bestaan in drieën”? “De regel van drie” (of in het Latijn “omne trium perfectum”) suggereert dat dingen die in drieën komen van nature humoristischer, bevredigender en effectiever zijn dan elk ander aantal dingen. Er is geen betere illustratie hiervan dan de nieuwe release van Lagavulin gemaakt in samenwerking met Nick Offerman.
Nick is de acteur die de liefhebber van Lagavulin Ron Swanson speelde in de hitserie “Parks and Recreation”. Hij is een liefhebber van alles wat met hout, Lagavulin en steaks te maken heeft. Door deze drie passies te combineren ontstaat een zeer smakelijke en uitzonderlijke whisky.