Macallan Whisky Edition No 6 70cl 48,6%

 114,95

Slechts 1 resterend op voorraad

SKU: 5010314309886 Categorieën: ,

Beschrijving

The Macallan heeft onthuld Edition No.6, een nieuwe limited edition single malt whisky vieren van de natuurlijke wonderen van The Macallan Estate, en de bruisende levenskracht dat het in stand – de rivier de Spey.

Editie nr. 6 markeert de zesde en laatste release in The Macallan Edition Series en vertelt het verhaal van een uniek land en een buitengewone rivier, waar whisky maken, landbouw en natuur in totale harmonie leven. Het brengt The Macallan’s Ghillie, Robert Mitchell samen; Hardy, ‘s werelds meest gerenommeerde vliegvismerk; en The Atlantic Salmon Trust, die meer dan 50 jaar ervaring heeft met het behoud van zalm.

Het Macallan Estate ligt aan de oevers van de rivier de Spey, een van de meest legendarische rivieren van Schotland die over de hele wereld bekend staat als de thuisbasis van de machtige Atlantische zalm. Een dag op deze rivier, met zijn zuivere water, adembenemende wilde landschappen en rust, is een once in a lifetime ervaring.

Aroma: rijk vers fruit, nootmuskaat, gember, chocolade, toffee, vanille en eikenhout
Smaak: pruim en zoete sinaasappel, kaneel, nootmuskaat, gebalanceerd eikenhout, toffee en haver
Afdronk: Lang vers fruit met kruiden die veranderen in romige chocolade en geroosterde haver.

“Deze complexe single malt vormt de perfecte afsluiting van de Edition-serie, want er is zoveel te ontdekken in deze whisky. De natuurlijke kleur van antiek messing, afgeleid van de uitzonderlijke eikenhouten vaten van The Macallan, geeft de rijke smaak aan die te wachten staat en er is een structuur en diepte die in de loop van de tijd steeds meer aan het licht komt. ”

*Maximaal 1 fles per klant

 

1