Talisker Whiskyproeverij 15 December o.l.v. Herman van der Meij

Beschrijving

Herman van der Meij is sinds 1985 werkzaam in de drankenbranche. Met het Slijtersvak diploma op zak is hij begonnen bij Gall & Gall en sinds 1990 in dienst van Diageo. Als Brand Ambassador voor Scotch Whisky in de Benelux vertelt Herman verhalen en faciliteert hij tastings o.a. over de CLASSIC MALTS :Lagavulin, Oban, Talisker, Cardhu, Singleton, Mortlach etc. en Johnnie Walker.

Geen whisky is hetzelfde, geen tasting is hetzelfde en dat maakt het whisky vak zo bijzonder en boeiend. In de afgelopen jaren heeft Herman veel hotels, restaurants, slijterijen, bars, groothandels, events,en cocktailbars voorzien van tastings.
In 2013 kreeg Herman de Schotse onderscheiding:“Keeper of the Quaich” ten deel, een bekroning op zijn passie!

Deze proeverij staat geheel in het teken van Talisker Whisky, de Defender auto geheel in Talisker stijl zal te bewonderen zijn in onze hal, warme kleding is gewenst tevens serveren wij bijpassende hapjes.

Talisker is de oudste whiskydistilleerderij op Isle of Skye. Een perfect whisky met een geweldige huisstijl voor zowel beginnende liefhebbers als gevorderde whiskydrinkers. Maak kennis met de legende van Talisker!

De bijdrage voor deze speciale proeverij zal € 37,50 zijn.
Locatie : Slijterij Vidra
Dorpsstraat 146 in Wervershoof
Inloop 19.30 uur. Start proeverij 20.00 uur.

We zien u graag op deze bijzondere proeverij!
Inschrijven voor deze proeverij kan via info@slijterijvidra.nl