Uitverkocht

Taylor’s Port Very Old Single Harvest 1965 Limited Edition 75cl

Beschrijving

Taylor’s Port Very Old Single Harvest 1965 Limited Edition 21%

Taylor’s uitgebreide vatgerijpte reserves omvatten een verzameling zeer zeldzame en waardevolle Single Harvest Ports. Niet te verwarren met Vintage Ports, die op fles rijpen. Single Harvest Ports zijn wijnen van één jaar die gerijpt zijn in gekruide eikenhouten vaten. Ze tonen de oogstdatum op het etiket. Deze heerlijk zachte, complexe wijnen zijn gerijpt tot volledige rijpheid en zijn klaar om te drinken wanneer ze worden gebotteld.

Elk jaar brengt Taylor’s een beperkte release uit van een Single Harvest Port die 50 jaar eerder is gemaakt. Dit zijn de perfecte wijnen om een ​​50-jarig jubileum of verjaardag mee te vieren en worden gepresenteerd in mooie houten geschenkverpakking.
De neus is zeer fijn en delicaat, met aantrekkelijke noten van walnoot en marsepein, tonen van fijn eikenhout en discrete aroma’s van marmelade, zwarte peper en kaneel. In de mond is de wijn vol en rond, met een zachte, zijdeachtige textuur en warme, zachte kruidige smaken. De afdronk is lang, met een frisse, zuivere zuurgraad. Heerlijk evenwichtig en elegant.