Whiskyproeverij 6 Maart A Brand New Day

Beschrijving

Op Woensdag 6 Maart organiseren wij een whiskyproeverij o.l.v.  A Brand New Day.

A Brand New Day is een 100% onafhankelijke spirits-company. Zij richten zich vanuit hun eigen visie op brand building, volledig op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt.
De portfolio bestaat uit een spannende mix van succesvolle, internationale merken, nieuwe concepten met ongekende potentie en specifiek op de Nederlandse consument georiënteerde merken. Met deze merken blijven ze verrassen, reuring creëren en traffic vergroten, elke dag weer.

Tijdens deze proeverij zullen de volgende whisky’s geproefd worden:

  • Glendronach: De whisky’s van The GlenDronach zijn elegant en hebben een complex karakter. Het is de ‘Grand Cru’ onder de malts. Voor malt whisky drinkers die zich willen onderscheiden, die kiezen voor de kwaliteit van een luxury malt.
  • Glenglassaugh: De distilleerderij is namelijk genesteld in de prachtige zandbanken van Sandend Bay. Hier wordt iedere dag met open deuren whisky gemaakt, waarbij de frisse, zoute zeewind door de distilleerderij heen waait.
  • Benriach: Benriach is meester in het creëren van de meest unieke en bijzondere whisky’s. Wie Benriach zegt, zegt: A world of flavour!

Lijkt het u leuk om aan deze proeverij deel te nemen, geef u dan op via info@slijterijvidra.nl

Aanvang: 19.30 uur
Start proeverij: 20.00
Locatie: Dorpstraat 146 in Wervershoof.
Prijs: € 35,- per persoon.

We hopen u te zien op woensdag 6 maart.