Whisky proeverij Woensdag 28 november 2018

Whisky proeverij Woensdag 28 november:

Op deze avond organiseren wij een zeer bijzondere proeverij o.l.v. Diageo Nederland.

Diageo is wereldwijd actief en de producten worden verkocht in ongeveer 180 landen. Het bedrijf verkoopt vooral sterke drank, whisky, en ongeveer een vijfde van de omzet wordt behaald met de verkoop van bier. Diageo telt ongeveer 30.400 medewerkers.
Het bedrijf is eigenaar van een aantal whisky destilleerderijen: Blair Athol, Caol Ila, Cardow, Clynelish, Cragganmore, Dalwhinnie, Glenkinchie, Glen Ord, Lagavulin, Oban, Royal Lochnagar en Talisker.

In 2008 sloten Diageo en de Nederlandse familie Nolet een samenwerkingsovereenkomst.
De exclusieve rechten op de distributie van het wodka merk Ketel One worden ondergebracht in een nieuw op te richten bedrijf waarin de helft van de aandelen in handen komen van Diageo. Diageo betaalde hiervoor 612 miljoen euro. De familie Nolet denkt alleen samen met het grotere Diageo te kunnen overleven in de felle concurrentiestrijd in de markt voor sterke dranken.

Lijkt het u interessant om deze proeverij bij te wonen?
Aanmelden kan via email, telefoon of kom langs in onze slijterij! Reserveren is gewenst, want vol=vol!

Locatie: Dorpsstraat 146 te Wervershoof
Aanvang: 19.45 uur
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 25,- p.p.

Relatiegeschenken bedrijven en particulieren

Bij ons kunt u altijd terecht voor een mooi relatiegeschenk of ander cadeau, allemaal in een mooie cadeauverpakking. Altijd hippe en de nieuwste artikelen. Kies uit ons assortiment cadeauverpakkingen / gifts van wijn, whisky of overige dranken. Ook voor geschenken op maat bent u aan het juiste adres. Hiervoor verzoeken wij u om uw wensen kenbaar te maken door contact op te nemen met de slijterij, of gewoon even langs te komen.!!

Bier    wijn                                          whisky