Bij Slijterij & Drankenhandel Vidra kunt u terecht voor een compleet assortiment aan dranken, wij bieden u een ruime keuze uit bijna 1200 verschillende soorten dranken, zoals whisky, bier wijn, en sterke drank. Deze kunt u allemaal kunt vinden in onze vernieuwde webshop! Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van benodigde party materialen.!! Maak uw feest of evenement compleet door het huren van sta tafels, taps, glaswerk, stoelen  etc.  Wij adviseren u graag om uw feest tot een succes te maken.

Kijk voor meer informatie op onze site onder verhuur. Een extra service: voor alle dranken geldt wat onaangebroken is mag retour! Zoekt u een mooi relatiegeschenk of passend cadeau? Wij bieden u een breed assortiment en zijn hierin gespecialiseerd. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies of stel u vraag via onze site.

Tevens organiseren wij met regelmaat whiskyproeverijen. Inmiddels bekend in de regio en een leuk idee voor zowel de beginner als de meer ervaren whisky drinker. Voor de echte liefhebbers is er meestal in april een duurdere proeverij met daarin meer aandacht voor de exclusieve/duurdere whisky’s. Wij hebben een keuze uit ruim 300 verschillende soorten whisky’s! Kijk op onze site onder proeverij voor meer informatie.

Bent u eigenaar van een restaurant, bar/café, vereniging etc. Ook hier leveren wij onze dranken, neem voor meer informatie contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte.

Wij hopen u graag te verwelkomen in onze slijterij!