Whisky proeverij Vrijdag 7 december 2018

Whiskyproeverij Vrijdag 7 december:

Op vrijdag 7 december organiseren wij in samenwerking met Maxxium Nederland een fantastische whiskyproeverij. Ideaal voor de startende en/of liefhebber van zachte whisky smaak. Deze whiskyproeverij staat onder leiding van Dennis Hendriks.

Dennis Hendriks is zeker geen vreemde in de whiskywereld. Na zijn eerste kennismaking met Schotland en de whisky begin jaren 1990 was het liefde op het eerste gezicht. Door stage’s Bij Bladnoch en Highland Park heeft hij alles van dichtbij meegemaakt. Hij heeft zijn eigen creatieve kijk op het vak ben is inmiddels aangesteld als Senior Ambassador van The Glenrothes distillery.

Maxxium Nederland is marktleider op het gebied van gedistilleerde dranken in Nederland. Met een unieke portfolio van vele markt leidende, opkomende en iconische merken zijn zij de trotse officiële importeur en verzorgen met veel passie de marketing en verkoop van onder andere de merken;

The Famous Grouse, marktleider binnen de premium scotch blended whisky, en de prestigieuze single malts:
The Macallan, Highland Park, Glenfiddich, Glenrothes, The Balvenie & Bruichladdich.

Vele van deze bekende whisky merken zullen de tafel passeren in de proeverij.

Lijkt het u interessant om deze proeverij bij te wonen?
Meldt u zich dan aan via onderstaand formulier, bel 0228-581232, of kom langs in onze slijterij! Reserveren is gewenst, want vol=vol!

Tip! Geef een cadeaubon voor een Whiskyproeverij.

Datum: vrijdag 07 december 2018
Aanvang: 19.45 uur.
Start proeverij: 20.00 uur.
Locatie: Dorpsstraat 146 te Wervershoof
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 25,- p.p.