Bols Cocktail set tubes 4x100ml

 24,95

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Bols Cocktail set tubes zijn kant en klare cocktails. Handig voor in huis of mee te nemen naar het park, het strand of waar je ook cocktails wilt drinken!
In deze verpakking vindt je 4 tubes, 2x Espresso Martini en 2x Pornstar Martini.

De Bols Espresso Martini is rijk en romig met een vleugje dark roast. Een Martini die zo zacht is dat hij de room van je espresso zal charmeren.
Schud de fles goed om ervoor te zorgen dat er een mooie schuimkraag ontstaat bij deze Espresso Martini. Door de cocktail te serveren in een voorgekoeld glas, zorg je ervoor dat de cocktail langer cool blijft. Door de finishing touch van de koffiebonen zal het lijken alsof de Espresso Martini is uitgeserveerd vanuit een high end cocktail bar.

De Bols Pornstar Martini is een fruitige en exotische cocktail en is geliefd bij iedereen, het zachte van de vanille met het zoete karakter van de passievrucht maakt dit een goed uitgebalanceerde cocktail. De prosecco is de ‘kers op de taart’ en zorgt voor de finishing touch.
Deze magische cocktail tubes van 200ML schenkt 1 tot 2 cocktails uit. Door het te serveren in een voorgekoeld glas zal de cocktail langer cool blijven. De finishing touch van het toevoegen van een halve passievrucht zal het doen lijken alsof de cocktail is geserveerd vanuit een hotel cocktail bar.