Cotswolds Whisky Bourbon Cask 70cl 59,1%

 79,90

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Cotswolds Whisky Bourbon Cask
Deze Bourbon Cask Single Malt Whisky, behorend tot de Cask Expressions-collectie, en is gemaakt van geselecteerde first-fill ex-Bourbon-vaten waarin rijke en fruitige single malt-spirit geduldig is gerijpt. Deze premium Amerikaanse eikenhouten vaten zijn ideaal voor het rijpen van whisky en geven heerlijke tonen van vanille en honing. Deze zoete en moutige vatsterkte-expressie is een whisky voor puristen en een prachtige uitdrukking van het distilleerderijkarakter.

In de geur decadente vanillevla met een vleugje mout.  In de smaak rozijnen en gekarameliseerde vijgen, delicate vanille. De afdronk subtiel aards met een vleugje honing.

Gemaakt in de Cotswolds:

“De Cotswolds is enorm belangrijk voor ons; in feite definieert het elk aspect van ons wezen. We voelen ons enorm gelukkig om in een van Engelands meest charmante en geliefde regio’s te wonen, vol karakter, romantiek en geschiedenis. We proberen, waar mogelijk, de rijke agrarische rijkdom van de Cotswolds te benadrukken. De belangrijkste dingen die in de Cotswolds groeien, zijn fruit en granen, en dit zijn de bouwstenen van onze smaakprofielen.”