Glenfiddich Whisky 30 Years Old Time Serie 2022 70cl 43%

 1.295,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Glenfiddich Whisky 30 Years Old Time Serie 2022
Tijd wordt vaak gezien als een onweerlegbare kracht. De seconden, minuten, uren, vluchtige cijfers van een wijzerplaat, glijden gestaag weg. Maar in de handen van een buitenbeentje staat de tijd stil. Dit is iets wat onze moutmeester impliciet begrijpt. Dertig jaar geleden legde hij de geest neer om een ??voorbeeldige single malt te creëren.

Na drie decennia van geduldige rijping kwam het beslissende moment. Glenfiddich Whisky 30 Years is het hoogtepunt van dit proces. Het is meer dan alleen een overtreffende trap vloeistof, het is vooruitdenken, verwachting, anticipatie belichaamd. Drie decennia, vastgelegd. De tijd verstilde, voor altijd. Gearresteerd en gearresteerd. Een ervaring om van te genieten. Dertig jaar van onze non-conformistische mentaliteit, opgeschort in de tijd.

In de geur een voortreffelijk gestructureerde balans van stevig eiken gecombineerd met zoete, subtiele sherrytonen. In de smaak diepe, houtachtige smaken verweven met delicate bloemige accenten, in een complexe combinatie. De afdronk warm, honingachtig en uitzonderlijk lang aanhoudend.

Het ontwerp roept het beeld op van bewegende linten, die elk in de tijd bevroren zijn om elegante uitgesneden vensters te vormen, die de regal decanter binnenin onthullen.
De dynamische lijnen en de complexe structuur van het design creëren de illusie dat de fles moeiteloos in de lucht hangt.

Inhoud 70cl
Alc. 43%