Macallan Whisky M Copper Release 2022 70cl. 42%

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Macallan Whisky M Copper Release 2022

Met een natuurlijke kleur van gesponnen goud is M Copper een levendige en elegante uitdrukking. Deze release is een eerbetoon aan en is een weerspiegeling van de Curiously Small Stills die tot op de dag van vandaag essentieel blijven.
Niet alleen een bepalend kenmerk van het distillatieproces, ze vertegenwoordigen ook een cruciaal moment in de geschiedenis van het maken van whisky – zoals toen de meeste distilleerderijen verhuisden naar grotere koperen distilleerketels met een hogere productie, concentreerde The Macallan zich op uitzonderlijke kwaliteit door de kleine stills te blijven gebruiken die creëren unieke spirits.

Hun kenmerkende vorm en grootte helpen om de spirit van het nieuwe merk te concentreren, waardoor het rijke, robuuste karakter ontstaat.

M Copper heeft een boterachtige, stroperige mondlaag met een fruitig karakter en een vleugje zoete moutige smaak. Een handgemaakte Lalique koperkleurige kristallen karaf vertegenwoordigt de stills en weerspiegelt onze toewijding aan innovatie terwijl we vasthouden aan onze aloude processen.

Inhoud 70cl
Alc. 42%
Release 2022

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.
Verzenden/ afleveren op afspraak.