Onze Whiskyproeverijen vinden plaats in de Whisky kamer van onze slijterij.

De proeverijen starten in oktober en eindigen we meestal in april. De kosten van een “normale proeverij” bedragen € 25,00 en voor de duurdere proeverij, waarbij exclusievere whisky’s geproefd worden, zijn de kosten € 50,00.

Lijkt het u interessant om 1 of meerdere proeverijen bij te wonen?

Meldt u zich dan aan via het onderstaande formulier, bel, of kom langs in onze slijterij! Reserveren is gewenst, want vol=vol!
Aanvang: 19.45 uur.  Start proeverij: 20.00 uur.

Tip! Geef een cadeaubon voor een Whiskyproeverij.


Whisky & Dine 28 November 2017
uitverkocht

In samenwerking met onze importeur Hans Bol, van Whisky import Nederland organiseren wij op dinsdag 28 november een bijzondere whisky proeverij.

Een greep uit het assortiment van whisky Import Nederland bestaat o.a. uit: First Cask, Berry’s Own Selection, Black Adder, Adelphi, Carn Mor en nog vele andere..
adelphi-logoUiteraard staat er bij een whiskyproeverij whisky centraal, maar ook de innerlijke mens mag niet vergeten worden en daarom hebben wij slagerij John Stavenuiter bereid gevonden om u deze avond te voorzien van hapjes die hij tijdens de proeverij vers zal gaan maken en serveren. John heeft al jaren zijn eigen slagerij in Purmerend en organiseert met regelmaat workshops en barbeque’s

Samen zullen wij passende gerechten en whisky’s voor u selecteren, die perfect op elkaar zullen aansluiten.

Locatie: Dorpsstraat 146 te Wervershoof
Aanvang: 19.45 uur
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 37,50,-

Whisky nieuws in uw mailbox?