Onze Whiskyproeverijen vinden plaats in de Whisky kamer van onze slijterij.

De proeverijen starten in oktober en eindigen we meestal in april. De kosten van een “normale proeverij” bedragen € 25,00 en voor de duurdere proeverij, waarbij exclusievere whisky’s geproefd worden, zijn de kosten € 50,00.

Tip! Geef een cadeaubon voor een Whiskyproeverij.

Whisky proeverij Woensdag 28 November:

Op deze avond organiseren wij een zeer bijzondere proeverij o.l.v. Diageo Nederland.

Diageo is wereldwijd actief en de producten worden verkocht in ongeveer 180 landen. Het bedrijf verkoopt vooral sterke drank, whisky, en ongeveer een vijfde van de omzet wordt behaald met de verkoop van bier. Diageo telt ongeveer 30.400 medewerkers.
Het bedrijf is eigenaar van een aantal whisky destilleerderijen: Blair Athol, Caol Ila, Cardow, Clynelish, Cragganmore, Dalwhinnie, Glenkinchie, Glen Ord, Lagavulin, Oban, Royal Lochnagar en Talisker.

In 2008 sloten Diageo en de Nederlandse familie Nolet een samenwerkingsovereenkomst.
De exclusieve rechten op de distributie van het wodka merk Ketel One worden ondergebracht in een nieuw op te richten bedrijf waarin de helft van de aandelen in handen komen van Diageo. Diageo betaalde hiervoor 612 miljoen euro. De familie Nolet denkt alleen samen met het grotere Diageo te kunnen overleven in de felle concurrentiestrijd in de markt voor sterke dranken.

Lijkt het u interessant om deze proeverij bij te wonen?
Meldt u zich dan aan via het onderstaande formulier, bel, of kom langs in onze slijterij! Reserveren is gewenst, want vol=vol!

Aanvang: 19.45 uur.  Start proeverij: 20.00 uur.
Locatie: Dorpsstraat 146 te Wervershoof
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 25,- p.p.


Aanmelden Whisky proeverij woensdag 28 November