Nosing & Tasting Invite glenmorangie en ardbeg

Ardbeg & Glenmorangie whiskyproeverij Dinsdag 13 Februari

Op dinsdag 13 februari organiseren wij in samenwerking met Moët Hennessy Nederland een whiskyproeverij, deze whiskyproeverij staat onder leiding van Karel de Boer. Met een jarenlange ervaring in slijterij en wijn- en whiskyspeciaalzaak, is naast wijnkenner/vinoloog Karel de boer ook een groot whiskyliefhebber.

In samenwerking met Moët Hennessy Nederland geeft hij whiskyproeverijen met de whisky’s van Glenmorangie en Ardbeg. Twee distilleerderien met een divers smaakaanbod en hoge kwaliteit.

Bij een klassieke whisksyproeverij gaat Karel in op het proces, het herkennen en proeven van de verschillende smaken en het verhaal van deze twee bijzondere distilleerderijen.

Locatie: Dorpsstraat 146
Aanvang: 19.45 uur
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 25,00  p.p.

Aanmelden voor deze whisky proeverij? Via online inschrijving, telefonisch of kom langs in onze winkel.

wijn

Relatiegeschenken bedrijven en particulieren

Bij ons kunt u altijd terecht voor een mooi relatiegeschenk of ander cadeau, allemaal in een mooie cadeauverpakking. Altijd hippe en de nieuwste artikelen. Kies uit ons assortiment cadeauverpakkingen / gifts van wijn, whisky of overige dranken. Ook voor geschenken op maat bent u aan het juiste adres. Hiervoor verzoeken wij u om uw wensen kenbaar te maken door contact op te nemen met de slijterij, of gewoon even langs te komen.!!

Bier    wijn                                      dsc_4556    whisky

You Medemblik 2017 foto

Slijterij Vidra in de media

You Medemblik 2017 Tekst met foto