Whisky

Whisky & Dine 28 November 2017 Uitverkocht!!

uitverkocht

 

In samenwerking met onze importeur Hans Bol, van Whisky import Nederland organiseren wij op dinsdag 28 november een bijzondere whisky proeverij.
Een greep uit het assortiment van whisky Import Nederland bestaat o.a. uit: First Cask, Berry’s Own Selection, Black Adder, Adelphi, Carn Mor en nog vele andere..

adelphi-logo

Uiteraard staat er bij een whiskyproeverij whisky centraal, maar ook de innerlijke mens mag niet vergeten worden en daarom hebben wij slagerij John Stavenuiter bereid gevonden om u deze avond te voorzien van hapjes die hij tijdens de proeverij vers zal gaan maken en serveren. John heeft al jaren zijn eigen slagerij in Purmerend en organiseert met regelmaat workshops en barbeque’s

Samen zullen wij passende gerechten en whisky’s voor u selecteren, die perfect op elkaar zullen aansluiten.

Aanmelden voor deze zeer bijzondere whisky-avond? Via onze website, telefonisch of kom langs in onze winkel.

Locatie: Dorpsstraat 146 te Wervershoof
Aanvang: 19.45 uur
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 37,50,-

 

wijn

Relatiegeschenken bedrijven en particulieren

Bij ons kunt u altijd terecht voor een mooi relatiegeschenk of ander cadeau, allemaal in een mooie cadeauverpakking. Altijd hippe en de nieuwste artikelen. Kies uit ons assortiment cadeauverpakkingen / gifts van wijn, whisky of overige dranken. Ook voor geschenken op maat bent u aan het juiste adres. Hiervoor verzoeken wij u om uw wensen kenbaar te maken door contact op te nemen met de slijterij, of gewoon even langs te komen.!!

Bier    wijn                                      dsc_4556    whisky

You Medemblik 2017 foto

Slijterij Vidra in de media

You Medemblik 2017 Tekst met foto