Koningsdag 27 april zijn wij de hele dag gesloten.

Exclusieve Whiskyproeverij donderdag 25 april is helaas uitverkocht!!

Wij gaan alweer op voor de laatste whiskyproeverij van ons seizoen. Het is tevens de meest exclusieve whisky proeverij van de reeks. Dus lest best!
Hierbij worden exclusieve whisky’s geproefd vanaf 18 jaar oud, onder het genot van heerlijke hapjes van de barbeque, onder leiding van John Stavenuiter wordt het een bijzondere avond!

Deze exclusieve whiskyproeverij wordt gehouden onder leiding van Tony van Rooijen. Tony is werkzaam bij Maxxium Nederland.

Sinds 2008 is Tony in Nederland de ambassadeur voor Glenfiddich, hij vertegenwoordigt de merken van William Grant & Sons op de verschillende festivals en proeverijen, Tony presenteert dan aan de hand van de mooiste beelden de verschillende whisky, hij vertelt dan over het proces, historie en smaak.
De Virtual Distillery Tour van Glenfiddich is zijn favoriet, een schitterende presentatie waarmee je virtueel de distilleerderij in Dufftown bezoekt.

Afbeeldingsresultaat voor tony van rooijen glenfiddich

Hierbij nodigen wij u van harte uit op donderdag 25 april. De proeverij start om 20:00 uur.

Locatie: Dorpsstraat 146 te Wervershoof
Aanvang: 19.45 uur
Start proeverij: 20.00 uur
Kosten: € 50,-

p.s. alleen deelnemers krijgen korting bij aanschaf van de geselecteerde whisky’s.

Nieuw binnen! Bowmore 27 Years Port Cask The Vintner’s Trilogy No.3

De Vintner’s Trilogy van Bowmore is ten einde gekomen met de uitgave van deze 27-jarige uitdrukking! De whisky werd oorspronkelijk 13 jaar oud in bourbon vaten gerijpt, waarna hij de resterende 14 jaar werd overgeplaatst naar Port pipes. Ongelooflijk rijke dingen, met voldoende kustveen om de dichte vanille- en wijntonen door te snijden.

In de neus turf en medicinaal met een sterke toffee, kruidig en kruidig karakter, gevolgd door heide geur met een vleugje rozemarijn. Oeroude Port-wijntonen aangevuld met frambozencoulis en rode bessen. De smaak is zoet en zout met een rokerige, vermengd met sultanarozijnen, suikerplanten, gezouten karamel en zoete leerachtige tonen. Peper en specerijen met een violette geur.

De afdronk is aardse carbol noten, gezouten dadels, gedroogde kruiden, zoete tabak, zoete gedroogde veenbessen en een vleugje witte peper.

Bowmore 27 Years Port Cask The Vintner’s Trilogy No.3 is nu online te verkrijgen in onze webshop.

Coravin Model 2

Coravin Model Two. De verbeterde en vernieuwde versie van een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber.
Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen.

De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de capsule over de kurk van de fles hoeft niet verwijderd te worden. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen.

De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd.
Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt.
Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen.

Coravin is te gebruiken op flessen met kurk en met schroefdop. Voor flessen met schroefdop is de speciale Coravin schroefdop nodig.
Voor meer informatie en het gebruik van Coravin: https://www.youtube.com/watch?v=j6jigdMYVmc
De Coravin is ook online te bestellen in onze webshop